Wilt u snel een egaal plafond hebben?

Wij hebben onlangs grote lekkage bij ons op kantoor gehad en dat gebeurde precies in de week dat wij een delegatie van het hoofdkantoor langs zouden krijgen. Dat was heel vervelend want ons plafond zag er niet meer uit en dat zou een heel slechte indruk maken op de mensen van het hoofdkantoor. Wij hebben daarom besloten dat wij snel een nieuw egaal plafond wilden laten aanbrengen. Wij hadden geen tijd om echt het hele plafond uit het kantoor te slopen en omdat de lekkage zelf al verholpen was, hebben wij gekozen om een egaal plafond in de vorm van een spanplafond aan te brengen. Wanneer je dit namelijk doet, kun je er zeker van zijn dat je snel een goede oplossing kunt vinden voor het probleem waar wij mee geconfronteerd waren. Wij hebben daarom gekeken waar wij snel een egaal plafond konden bestellen. Wij hebben even op het internet gekeken waar wij een specialist konden vinden die ons aan een egaal plafond kon helpen. Wij hebben toen gezien dat wij waarschijnlijk het beste een keer naar de site van npsplafonds.be konden gaan kijken. Deze mensen hebben namelijk de mogelijkheid beschikbaar gesteld om binnen een dag een egaal plafond te laten aanbrengen. Dat zou voor ons heel interessant kunnen zijn want hoe eerder wij een mooi egaal plafond in ons kantoor konden laten aanbrengen, hoe beter dat voor ons zou zijn. Wij hebben daarom ook meteen contact met deze mensen opgenomen om van hen te horen hoeveel het zou gaan kosten om bij ons op korte termijn een egaal plafond aan te brengen. Wij kregen te horen dat het niet uitmaakte dat het op korte termijn moest gebeuren omdat zij altijd hun werk op korte termijn uitvoerden. Dat was heel prettig om te horen omdat wij zo wisten dat wij op deze manier heel snel een egaal plafond in ons kantoor konden laten aanbrengen. Wij hebben daarom gevraagd wat wij voor dit werk moesten betalen en toen wij hoorden hoe weinig men rekende, hebben wij meteen groen licht gegeven om de klus te starten. De volgende dag stond met al bij ons op de stoep om bij ons een egaal plafond aan te komen leggen. 

Wij hebben een prachtig egaal plafond met verlichting laten aanbrengen 

Wat heel prettig is, is dat wanneer je bij dit bedrijf een egaal plafond bestelt, je er zeker van kunt zijn dat je iets moois in huis krijgt. Wij waren even bang dat wij geen verlichting in dit egaal plafond kwijt zouden kunnen, maar dat was geheel onterecht. Wij konden namelijk precies aangeven waar wij de verlichting wilden hebben. Wij zijn daarom ook heel blij met het eindresultaat. 

Het resultaat is heel mooi geworden 

Wij zijn heel blij met het eindresultaat want ons kantoor ziet er nu weer heel strak uit. Wij kunnen het hoofdkantoor daarom moeiteloos ontvangen. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij hoefden niet veel te betalen voor de service van dit kantoor 
  • Wij hebben een prachtig plafond laten aanbrengen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van npsplafonds.