Een boerderijvakantie met het gezin

Dit jaar besloten wij om naar een boerderij op vakantie te gaan. Mijn vrouw is opgegroeid op een boerderij, maar heeft het boerenleven al een zeer lange tijd verlaten. Wij wilden graag een leuke en leerzame vakantie met ons gezin en kozen uiteindelijk voor een boerenvakantie. Onze twee zoontjes wisten bijna niets van het boerenleven en dit leek ons een goede manier om hen het een en ander te leren, voor mijzelf was het ook erg leerzaam. Online zochten wij naar mogelijkheden om een vakantie op een boerderij te boeken en vonden toen de website parkvakanties.be. Op deze website is een leuke selecte van boerderijen die je kan boeken en wij vonden hier een boerderij die ons erg aansprak. Voor mijn vrouw was een vakantie op een boerderij minder leerzaam, want zij heeft de eerste twaalf jaar van haar jeugd op een boerderij doorgebracht. Toch vond zij het zeer fijn om weer op een boerderij te zijn en zij was degene die het idee voorstelde. Wij wonen al jaren in een grote stad en onze kinderen wisten niets van het boerenleven, ze waren zelfs nog nooit op een boerderij geweest. De ouders van mijn vrouw hebben jaren geleden de boerderij verkocht en wonen nu in een klein stadje. Een boerderijvakantie leek ons erg rustgevend en leerzaam, daarom besloten wij om er een te boeken. Het leek ons leuk om de vakantie in Nederland door te brengen en wilden graag naar de omgeving van Utrecht. Deze provincie ligt centraal in Nederland en vanuit hier kan je gemakkelijk veel plaatsen in Nederland bezoeken. Het leek ons leuk om tijdens de boerderijvakantie de boer mee te helpen en daarnaast verschillende steden in de omgeving te bezoeken.

Een boerderijvakantie gevonden via parkvakanties.be

Online zochten wij naar website waar wij meer informatie konden vinden over een boerderijvakantie en vonden toen de website parkvakanties.be. Op deze website staat informatie over veel verschillende soorten vakanties en zij hebben een speciale selectie van vakanties op een boerderij. Wij vonden al snel een aantal boerderijen in de buurt van Utrecht en waren aan het twijfelen welke wij het beste konden boeken. Alle boerderijen hebben hun eigen pagina met een uitgebreide beschrijving van wat er te doen is, zodoende kom je niet voor verrassingen te staan. Mijn vrouw en ik besloten om uiteindelijk de boerderijvakantie bij een boer te boeken die ook een jong gezin heeft, zodat de kinderen gemakkelijker kunnen spelen.

Een zeer leuke en leerzame vakantie

Wij zijn nu twee weken terug van onze boerderijvakantie en hebben het erg leuk gehad. Het was erg leerzaam voor de kinderen, maar ook voor mij. De boerderij kwam goed overeen met de beschrijving en wij konden de boer helpen met veel verschillende dingen. De kinderen vonden het geweldig en konden ook goed optrekken met de kinderen van de boer. Wij hebben erg genoten van onze boerderijvakantie en kunnen de website parkvakanties.be aanraden.

  • Deze website heeft een speciale sectie voor vakantie op een boerderij
  • De boerderijen hebben een eigen pagina met een uitgebreide beschrijving
  • Wij hebben veel geleerd over het boerenleven
  • Iedereen had een zeer leuke vakantie