Wat dacht u van de mogelijkheid om aan crowdfunding te gaan doen?

Wij moesten afgelopen jaar een groot project vormgeven. Wij wilden namelijk een boek gaan uitgeven waarin wij de mensen in onze buurt aan elkaar zouden voorstellen. Dat leek ons goed voor de cohesie in de buurt en wij hebben daarom gekeken hoe wij een mooi boek konden maken. Wij hebben toen gezien wat de mogelijkheden allemaal waren en wij hebben toen ook een begroting opgesteld. Wij hebben toen bekeken hoe wij het beste aan geld konden komen. Het project hoefde niet heel veel geld te kosten, maar het was dus ook niet gratis. Wij hebben toen besloten dat wij aan crowdfunding wilden gaan doen omdat wij heel goede verhalen hadden gehoord over crowdfunding. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om meer over crowdfunding te weten te komen. Wij hadden namelijk helemaal geen ervaring met crowdfunding waardoor je dus nooit helemaal weet waar je eerst en laatst moet beginnen. Wij hebben eerst gekeken of wij vergelijkbare projecten konden vinden die op basis van crowdfunding tot stand waren gekomen. Wij hebben toen een aantal projecten gevonden en wij hebben toen gezien dat wij altijd een keer met deze mensen konden gaan bellen om te horen wat hun ervaringen waren met crowdfunding. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij het beste een keer op het internet konden gaan kijken naar de informatie die wij hier allemaal over crowdfunding konden vinden. Wij hebben toen gekeken waar wij een site konden vinden waar wij meer tekst en uitleg konden vinden over crowdfunding en wij hebben toen gezien dat wij een keer naar de site van teamleader.be moesten gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die meer willen weten over crowdfunding en wij waren daarom ook blij dat wij deze site gevonden hebben. Dit is een van de weinige sites die je echt verder helpt wanneer je meer over crowd funding wilt weten. Wij hebben de informatie op deze site goed doorgenomen en wij hebben toen gezien dat er meerdere vormen van crowdfunding waren. Wij hebben toen gekeken welke vorm het beste bij ons project paste en dat heeft uiteindelijk geleid tot het feit dat wij ons project konden verwezenlijken. 

Crowdfunding kan uw project mogelijk maken 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je je goed verdiept in de mogelijkheden op het gebied van crowdfunding, je heel veel mogelijkheden kunt vinden om je project te verwezenlijken. Wij hebben uiteindelijk voldoende geld binnengehaald om het boek te maken en wij hebben alle kosten kunnen dekken. Wij vonden het daarom ook heel fijn om aan crowdfunding te doen en wij zijn blij dat wij de site van teamleader.be gevonden hebben. 

Welke vorm is het meest geschikt voor u? 

Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden om geld te genereren voor uw project of bedrijf, kijk dan ook een keer op teamleader.be omdat:

  • U hier heel veel interessante informatie kunt vinden 
  • U hier heel goede adviezen kunt vinden 
  • U hier een concreet plan van aanpak kunt vinden 

Ik ben blij dat wij ons project hebben kunnen verwezenlijken en ik hoop dat het u ook zal lukken.