Wilt u op vakantie naar Alaska?

Als u dit jaar een bijzondere vakantie wilt meemaken, dan kunnen wij u aanraden om een vakantie naar Alaska in te plannen. Wij hebben dit namelijk afgelopen jaar gedaan en wij hebben hier enorm van genoten. Wij gaan namelijk ieder jaar naar een ander land op vakantie en dat zorgde er voor dat wij op een gegeven moment de meest voor de hand liggende landen al hadden bezocht. Wij zijn daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een keer een wat ander soort vakantie te gaan doen en wij zijn toen gaan zoeken naar bedrijven die speciale vakanties aanbieden. Wij zijn toen ergens op een site gestuit waar wij meer lazen over een vakantie naar Alaska. Daar hadden wij nog nooit van gehoord, maar wij hadden meteen veel interesse in een vakantie naar Alaska want het leek ons een heel bijzonder gebied. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een vakantie naar Alaska wilden gaan houden en wij hebben toen gezien dat wij naar de site van wildalaska.be moesten gaan. Wij hebben deze site meteen bekeken en hoe meer wij lazen over een vakantie naar Alaska, hoe interessanter wij het vonden om een vakantie naar Alaska in te plannen. Je krijgt namelijk tijdens deze reis heel veel moois te zien en dat sprak ons bijzonder aan. Wij hebben daarom gekeken waar wij een vakantie hadden en hoe lang wij op reis zouden willen gaan. Gelukkig hebben zowel mijn vriend als ik een flexibele baan dus wij konden al heel snel een goed moment pikken. Toen stond ons niets meer in de weg om een vakantie naar Alaska in te plannen. Wij hebben meteen contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen of zij nog plaats hadden voor twee reizigers. Dat bleek het geval te zijn en wij hebben dan ook meteen een boeking gemaakt. 

Onze vakantie naar Alaska was onvergetelijk

Wij kunnen u zeggen dat onze vakantie naar Alaska een van de beste dingen was die wij hadden kunnen bedenken. Wij hebben de reis inmiddels namelijk achter de rug en wij hebben ontzettend genoten van al het moois dat wij hebben gezien. Je krijgt echt heel veel waar voor je geld wanneer je hier een vakantie naar Alaska boekt en wij zijn dan ook zeer onder de indruk van alles wat wildalaska voor ons heeft geregeld. Wij hebben genoten van de prachtige natuur en wij vonden het heel fijn dat wij niet een standaard reis hebben geboekt. Wij zouden dit bedrijf daarom ook aan iedereen willen aanraden. 

Wij gaan volgend jaar weer 

Wij vonden onze vakantie naar Alaska zo prettig dat wij besloten hebben om volgend jaar weer op reis te gaan. Wij doen dit wederom via hetzelfde bedrijf omdat:

  • Wij hier een heel goede deal kregen aangeboden 
  • Wij een onvergetelijke reis hebben kunnen maken met dit bedrijf 
  • Wij het heel prettig vonden dat wij heel veel persoonlijke vrijheid hadden tijdens de reis

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op de site van wildalaska.be. Daar kunt u ook foto’s vinden van onze reis.