Wil jij het perfecte dieet plan?

Bij het woord diëten krijgen alle dames het al warm. Ik ben benieuwd of jullie er net zo’n hekel aan hebben als ik. Op restartalacarte.com wordt een dieet plan aangeboden waar ik me prima in kan vinden. Dit is dan ook het enige plan dat bij mij aansloeg. Dat is ook niet gek. Als er iemand dol is op chocola, koekjes, chips, uitgebreide diners inclusief zoete desserts, maar ook kaasplankjes, pinda’s, taart en kaasstengels, ben ik het! Een dieet plan staat me dus al snel tegen. Ik geloof er in dat je moet kunnen genieten van het leven en niet te streng moet zijn voor jezelf. Echter is dat ook mogelijk, met het dieet plan van Restart a la Carte! In dit artikel zal ik uitleggen wat het concept is van dit bedrijf en waarom het me zo is bevallen. Ook leg ik uit hoe je zo’n dieet plan kunt bestellen en vertel ik wat meer informatie over het bedrijf zelf. Ik wens jullie allemaal veel leesplezier!

Hoe werkt dit dieet plan?

Bij Restart a la Carte kun je kiezen uit verschillende formules. Zo heb je lichte en wat sterkere formules. De keuze voor een bepaalde formule moet gebaseerd zijn op het aantal kilo’s dat je wilt afvallen. Bij alle formules krijg je een aantal ampullen toegestuurd. De bevatten erg gezonde voedingsstoffen. Ze zorgen er onder andere voor dat je eetlust wat afneemt en je daardoor dus geen last hebt van ongecontroleerde eetbuien. Ook zorgen de ampullen voor een snelle vetverbranding. De ampullen zijn slechts onderdeel van het gehele dieet plan. Het plan is zo ingericht, dat je niet al je genietmomenten hoeft in te leveren. Dit wil namelijk niemand. Tuurlijk moet je letten op wat je eet en zul je zeker bepaalde eetgewoontes aan de kant moeten zetten. Dit betekent echter niet dat je voor dit dieet plan niet meer uit eten kunt, integendeel. Het is juist bedacht voor mensen die te maken hebben met zakenlunches en -diners. De gedachte dat je door sociale verplichtingen niet kunt diëten, is dus verleden tijd. Het dieet plan gaat ook veel over het maken van bewuste keuzes. Als je uit eten gaat kunt u kiezen voor de schnitzel, maar bijvoorbeeld ook voor een eiwitrijk stukje witvis! Je hoeft dus vrijwel niets in te leveren, maar wel ruil je bepaalde gerechten in voor gezondere gerechten.

Restart a la Carte

Restart a la Carte verkoopt haar dieet plan op haar website die bovenaan is vermeld. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen, België. Echter levert het bedrijf ook in Nederland! Hiervoor betaal je slechts €9,50 verzendkosten. In België liggen deze kosten uiteraard wat lager, hier betaal je namelijk €8,90. Zoals benoemd werkt het bedrijf met formules. Deze heb ik genoteerd:

  • Formule 1: 12 ampullen
  • Formule 2: 24 ampullen
  • Formule 3: 36 ampullen
  • Formule 4: 48 ampullen

Zelf heb ik de lichtste formule gekozen. Dit was een bewuste keuze, omdat ik slechts een paar kilo wilde afvallen. Het bestellen van het dieet plan ging erg makkelijk via de website. Zoals altijd moest ik wat gegevens invullen en toen was het geregeld. Binnen een week ontving ik mijn dieet plan. Dit heeft er mee te maken dat het naar Nederland verzonden moest worden. Ik ben 5 kilo afgevallen! Zijn jullie ook benieuwd naar het dieet plan? Neem snel een kijkje op de website!