Naar Chili reizen met Atacama

Het land Chili in Zuid-Amerika is de laatste decennia een populaire bestemming voor backpackers en vakantiegangers. Wilt u dit land ook ontdekken maar niet uw hele reis zelf uitstippen? Kies dan voor een reis naar Chili met reisorganisatie atacama! Met een reisorganisatie betaalt u een vast bedrag en wordt uw reis voor u uitgestippeld. Met onze Chili reizen weet u zeker dat u alle highlights ziet en gegarandeerd een prettig verblijf heeft, elke dag en nacht van de reis. Meer weten? Kijk eens bij het reisaanbod op de website van atacama. Bijzondere wensen? Laat het weten aan onze reisbegeleiders. Op die manier kunnen wij uw droomreis voor u organiseren.

Redenen om naar Chili te reizen

Reizen naar Chili doet u voornamelijk om de prachtige natuur en cultuur te leren kennen. Chili beschikt over mooie berglandschappen en prachtige laagvlakten, waar u eindeloos kunt wandelen en klimmen. Daarnaast staan bij veel programma’s ook de interessante steden van het land op de lijst, zoals Santiago. In Chili zijn ook veel natuurparken te vinden, die u bijvoorbeeld per huurauto kunt verkennen, of gewoon te voet. Bekijk al onze Chili reizen op de website, en boek uw reis vandaag nog. Bij vragen over de reis kunt u altijd contact opnemen. Voorafgaand aan de reis zult u enkele aanbevelingen krijgen voor uw bagage, vooral als uw reis bestaat uit een trekking. Hiervoor heeft u een goede conditie nodig, alsmede handige spullen voor onderweg. Naar Chili reizen met atacama doet u altijd per vliegtuig. Uw vlucht boekt u bij voorkeur via atacama. U weet dan zeker dat u de juiste aansluitingen heeft, en u hoeft er bovendien niet zelf naar om te kijken. atacama.be heeft goede contacten met een aantal luchtvaartmaatschappijen die naar Zuid-Amerika vliegen. Interesse in een complete reis? U vraagt eenvoudig een offerte op maat aan via de website. Indien u een vlucht wenst te boeken, nemen wij deze graag mee in dit overzicht. Uiteraard kunt u naar aanleiding van de offerte aanvullende vragen of wensen kenbaar maken. Wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van uw reis naar Chili, Argentinië of een van de andere prachtige bestemmingen in dit deel van de wereld. 

Opties voor een reis naar Chili

Als u naar Chili wilt reizen kunt u kiezen uit meerdere reizen die atacama aanbiedt. Bijvoorbeeld:

  • Patagonia Dreaming
  • Fin del Mundo
  • Spirit of the Gaucho

En nog vele andere reizen. De lengte van de reizen die atacama aanbiedt varieert tussen vijf en dertig dagen, waarbij u elke dag een mooi programma te wachten staat. Naar Chili reizen levert u vaak meer op dan alleen de bezienswaardigheden in dit land. Argentinië is bij veel Chili reizen ook onderdeel van het programma. Zo ziet u twee prachtige landen van het Zuid-Amerikaanse continent. atacama biedt elk soort reiziger een unieke ervaring. U kunt kiezen voor een luxe trip van vijf dagen waarbij u zich verplaatst per auto, of een trektocht die u aflegt met uw eigen rugzak. Uiteraard wordt u bij elke reis begeleid door een ervaren reisleider, die u alles van Chili kan laten zien. De programma’s bieden interessante culturele onderdelen, maar ook voldoende vrije tijd om uit te rusten, op eigen houtje op verkenning te gaan of heerlijk met elkaar te eten.