Epdm folie kopen

Bent u op zoek naar materiaal voor op uw dak? Kijkt u dan eens op onze website: interexpress.be. Ook al zijn we een Belgisch bedrijf, we bezorgen epdm folie in de gehele Benelux. Enkele voordelen van het epdm folie kopen via onze website zijn:

  • Het feit dat uw epdm folie al na 3 dagen bij u wordt afgeleverd. Of u het nu thuis wilt laten bezorgen of liever op de werf dan wel werkplaats de epdm folie wilt ontvangen, de levertijden blijven gelijk!
  • We leveren epdm folie, rubber en accessoires tegen zeer scherpe en competitieve prijzen. Daardoor weet u dat u de beste kwaliteit krijgt en tevens geen dief van uw eigen portemonnee zult zijn.
  • U betaalt via een beveiligde SSL gecertificeerde webwinkel. Bent u bekend met het online aanschaffen van producten? Dan hoeven we u vast niet te vertellen dat het zeer eenvoudig is om gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard.
  • En ten slotte is klantgerichtheid bij ons erg belangrijk. We mogen wel stellen dat de klant bij ons de koning is. Afspraken komen we dan ook steevast na!

U leest het, er zijn enkel voordelen te noemen om bij ons epdm folie te gaan kopen. Maar waarom zou u in de eerste plaats epdm folie kopen? Wat is epdm folie precies en waar wordt het voor gebruikt? Deze vragen gaan we proberen te beantwoorden in deze tekst. Leest u daarom vooral verder! Wilt u ons eens in actie zien? Dan kunt u een van onze vele instructiefilmpjes bekijken op YouTube. We zijn namelijk bekend van de televisie. In veel klusprogramma’s is aandacht geschonken aan epdm folie en rubber en daar zijn we uiteraard erg trots op. We zijn dan ook zeker niet de enige die epdm folie aanbevelen, vele klussers en aannemers zijn het met ons eens. Zoekt u daarom dakbedekking dat minstens 50 jaar kan blijven liggen? Dan is epdm ook voor u de ideale oplossing!

Naast epdm folie hebben we ook epdm rubber

Epdm folie kenmerkt zich door zijn stevigheid en elasticiteit. Het is behoorlijk rekbaar maar scheurt niet. Als u ermee aan de slag gaat is het wel mogelijk om het rubber in stroken en hoeken te snijden zodat u elk type dak kunt bedekken, zolang het maar om een plat dak gaat. Dit is overigens niet helemaal waar, ook schuine daken zijn te bedekken met epdm. Maar meestal worden er in Nederland dakpannen gebruikt. Op veel kantoorgebouwen, garages, schuurtjes en serres zult u echter ons type dakbedekking moeten gebruiken. Hopelijk kiest u dan voor ons en kiest u dus voor epdm. Epdm is een afkorting voor drie verschillende soorten polymeren die samen dit materiaal opmaken. Het is daarom sterker dan de afzonderlijke delen en heeft van elke polymeer een bijzondere eigenschap overgenomen. Zo is epdm folie bestand tegen hitte en koude. U kunt er bij wijze van spreken kokend water opgooien en er zal niets mee gebeuren. Ook zal het tegen extreme vorst kunnen want pas bij temperaturen lager dan min 35 graden Celsius kan het gaan brokkelen. Gelukkig komen deze temperaturen in Nederland en België niet voor. Tegen extreme zuren en basen die in de natuur vorkomen is epdm folie bestand. U kunt daarbij denken aan oliën, zouten maar ook zure regen dat uw dakbedekking kan aantasten. Zorg er wel voor dat u een goede afvoer bouwt. We hebben daarom epdm hemelwaterafvoeren die u kunt aansluiten op uw regenbuizen. Daardoor loopt het regenwater meteen het riool in, blijft het niet liggen en kan het op de langere teermijn niet voor lekkages zorgen. Dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren. Het is wellicht verstandig om niet zomaar epdm rubberrollen te kopen als u niet bekend bent met het aanleggen van dakbedekking. Daarom raden we het u aan om een van onze vele filmpjes te bekijken. Wilt u persoonlijk in contact komen omdat u met specifieke vragen bent blijven zitten? Geen probleem, u kunt ons direct even mailen of bellen. Onze klantenservice staat te allen tijde voor u klaar om u alles te vertellen over epdm folie en hoe u het kunt bevestigen.

Online bestellen heeft de toekomst, probeer het eens uit

Online bestellen heeft de toekomst, daar kunnen we vrij kort over zijn. Dat is tevens de reden waarom we voornamelijk zaken via het internet doen. Wilt u graag epdm folie kopen? Doet u dat in het vervolg bij ons. Het maakt ons aldus niet uit waar u in de Benelux woont, uw producten zijn binnen 72 uur bij u bezorgd. Koopt u overigens niet alleen epdm rollen en epdm folie maar ook de accessoires en gereedschappen zodat u na levering direct aan de slag kunt. Om de folie te bevestigen hebt u bijvoorbeeld een sterke lijm of kit nodig dat zowel op de onderlaag als de folie blijft plakken. Uiteraard kunt u dat meteen bijbestellen net als afzonderlijke epdm stroken en hoeken zodat u ze niet meer op maat hoeft te snijden. Tevens hebben we diverse isolatieplaten van epdm die u zelfs in uw spouwmuur kunt stoppen. We zijn trouwens van geen kleintje vervaard en leveren zowel aan particulieren als aan aannemers en bouwbedrijven die in groten getale epdm artikelen willen kopen. Op een grote bestelling kunt u zelfs korting krijgen dus vraag meteen naar de voorwaarden. Tot slot willen we u wijzen op onze koopjeshoek waar u vele aanbiedingen zult vinden!