Wat is de zilverkoers van de afgelopen jaren

De laatste tijd heb ik meer interesse in investeren en beleggen. Ik vond het idee van beleggen altijd een beetje eng. Ik wist niet hoe het precies werkte, hoe ik aandelen kon kopen en hoe ik het moest regelen met mijn belastingen. Ik had altijd het idee dat het verstandig kon zijn om te gaan beleggen, maar wilde het wel goed doen. Als je jouw eigen geld gebruikt dan wil je zo min mogelijk fouten maken en geld kwijtraken. Ik vond dat ik mij goed moest inlezen en dat ik goed moest begrepen hoe beleggen werkt, voordat ik het met mijn eigen geld zou doen. Het probleem was altijd dat ik nooit begon met mij in te lezen. Ik wist niet waar ik moest beginnen en wat betrouwbare bronnen waren. Mijn zwager had hetzelfde idee en wilde ook graag beginnen met beleggen. Door samen te starten leek het ons minder eng. We bezochten veel verschillende websites met informatie en advies en kochten een aantal boeken. We deelden met elkaar wat we interessant vonden en konden van elkaar leren. We lazen dat het verstandig is om je vermogen en aandelen te spreiden, zodat je niet al je geld kwijtraakt als het niet goed gaat met de beurs. We lazen ook dat het vaak verstandig is om in goud en zilver te investeren. Goud en zilver zijn vaak erg veilig en verliezen niet snel hun waarde. Het leek ons beter om in zilver te investeren, omdat dit goedkoper is. We zagen dat we ook zilver konden kopen en dit leek ons een goed idee. We wilden van te voren weten wat de zilverkoers van de afgelopen jaren was. Met de zilverkoers van de laatste 5 jaar konden we beter inschatten wat de zilverprijs zou doen.

De zilverkoers zien op Silver Fund en zilver kopen

We vonden al snel verschillende websites waar we de zilverkoers van de afgelopen jaren konden zien. Een van deze bedrijven was Silver Fund. Op deze website kan je niet alleen de zilverkoers zien, maar ook zilver kopen. We maakten een overzicht van de zilverkoers en bestuurden die samen. Online zochten we advies over wanneer het verstandig zou zijn om zilver te kopen. We lazen veel verschillende meningen en adviezen van verschillende mensen. Niet iedereen had dezelfde mening, maar dat is vaak met beleggen. We besloten om de adviezen af te wachten, totdat de meeste mensen positief waren en de zilverkoers er voordelig uitzag. Het zilver kochten we via de website silver-fund.be van Silver Fund. We hadden de kosten op deze website vergeleken met een aantal andere websites en hier konden we voordelig zilver kopen. We besloten om zilveren munten te kopen en hadden voordeel als we dit groot inkochten. Bedrijven zoals Silver Fund willen graag winst maken en hun wist is kleiner per munt als je het groot inkoopt. We besloten om allebei hetzelfde bedrag te investeren in zilver. Als we zien dat de zilverkoers veel stijgt dan gaan we de munten waarschijnlijk weer verkopen.

Blij met onze zilveren munten

We vonden het erg interessant om de zilveren munten te kopen. Het leuke van zilveren munten kopen is dat je ook iets tastbaars heb. Met beleggen is dat vaak niet het geval. De munten hebben we goed opgeborgen, maar we zullen de prijzen via Silver Fund goed in de gaten houden.

  • Op deze website kan je de zilverkoers van de afgelopen 5 jaar zien
  • Zilver en goud kopen is vaak een veilige investering
  • Via deze website kan je zilver en zilveren munten kopen