Waarom een horeca koeling kopen?

Om verse producten goed te kunnen bewaren moet u ze minimaal bij een temperatuur van 7 graden Celsius opslaan. Omdat het in grote delen van de wereld lang niet zo koud is zijn er koelcellen ontwikkeld om producten toch te kunnen bewaren. De Eskimo’s die op de Noordpool wonen kunnen hun producten gewoon koud bewaren buiten het huis. Maar ten eerste is het niet koud genoeg in veel delen van de wereld, maar een andere probleem is dat de temperatuur niet constant is. Een niet constante temperatuur is heel erg slecht voor het bewaren van producten. Voor beide redenen is het heel erg fijn om een horeca koeling te hebben. Een horeca koeling kunt u op vele plekken bestellen, een van de beste is toch wel Horecaworld. Deze webwinkel heeft een enorm aanbod aan koelcellen voor gebruik in de horeca. Het prettige aan deze webwinkel is dat hun werkwijze heel erg aansluit bij de manier van werken die in de horeca wordt aangehouden. We zullen nu eerst wat meer vertellen over de verschillende soorten horeca koeling die er zijn en daarna vertellen we wat meer over wat Horecaworld voor winkel is en waarom u daar heen moet gaan voor al uw koelingen.

Verschillende horeca koeling koelcellen

Er zijn een heleboel verschillende soorten koelingen die worden gebruikt in de horeca. In grote lijnen zijn horeca koelingen in drie groepen in de delen:

  • Opslag koelingen
  • Werk koelingen
  • Voorkoel koelingen.

De opslag koelingen worden in de horeca heel veel gebruikt. In de horeca werk je namelijk met heel veel vers producten. Maar ook al het vlees, vis en dergelijke moeten worden opgeslagen in een horeca koeling. Deze producten moeten altijd direct na ontvangst worden opgeslagen. Deze opslag koelingen worden vooral gebruikt voor het opslaan van vuile grondstoffen, zoals kisten appels en dergelijke, en verpakte grondstoffen, zoals boter, melk en worstsoorten. Deze grondstoffen moeten gekoeld bewaard worden voordat ze worden bewerkt. Vooral in grotere horeca gelegenheden is het noodzakelijk dat er minimaal een voorraad voor een week aanwezig is. Een goede en grote horeca koeling is dus van levensbelang. Maar ook voor kleinere horeca gelegenheden is een voorraad voor twee of drie dagen noodzakelijk, dus ook al heeft u dan een kleine horeca koeling nodig, toch is een goede koeling wel van groot belang.

Wanneer in de keuken al bewerking is ondergaan voor bepaalde producten, dan slaat u ze daarna niet meer op in de opslag koeling. Deze producten moeten even kort worden opgeslagen voordat ze weer worden gebruikt voor het koken. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan gewassen sla, gesneden prei of gekookte groentes. Maar ook nagerechten kunnen heel goed worden bewaard in deze horeca koeling.

Dan is er als laatste nog de voorkoel koeling. Hier worden producten in bewaard waar het wel goed voor is als ze gekoeld bewaard worden maar waarvoor het niet noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan eieren, kaas en boter. De voorkoelruimte kan ook gebruikt worden om producten af te laten koelen nadat ze bewerkt zijn. Dit kan een tussenstap zijn naar het terugbrengen van de temperatuur van een product om hem vervolgens weer in de koudere koelcel. De voorkoel ruimte is meestal tussen de 8 en 10 graden Celsius. Een voorkoelruimte is meestal alleen in gebruik bij de grotere horeca gelegenheden. Hij wordt dan namelijk in samenwerking met een diepvriesruimte gebruikt. De twee types horeca koeling vullen elkaar zo goed aan. Denkt u erover na om een voorkoel koeling te kopen, merk dan wel op waar ze precies voor gebruikt worden. Voor de meeste horeca gelegenheden is enkel een werk koelcel of een opslag koelcel genoeg.

Waar schaf ik nou een echt goede koelcel aan?

Bent u op zoek naar een zeer goede horeca koeling? Zoals we al vaak hebben aangegeven is het dan een verstandig idee om eens een kijkje te nemen in de webwinkel van Horecaworld. Deze webshop is werkelijk fantastisch voor alle horeca gelegenheden. Ze hebben hun werkwijze namelijk geheel aangepast aan de manier van werken van horeca gelegenheden. Zo hebben ze een gratis bezorgservice. U hoeft dus nooit meer lange afstanden af te leggen om een horeca koeling op te halen, maar ook bespaart het u een hoop tijd. Deze tijd kan u dan weer besteden aan taken die belangrijk zijn voor uw café of restaurant. Daarnaast is er een eigen technische dienst. Ze staan dus altijd voor u klaar als u een probleem heeft met uw horeca koeling. U kunt ten alle tijden opbellen en vragen of ze u kunnen helpen. U koopt dus niet alleen een goede horeca koeling bij Horecaworld, maar u koop ook een goede service. Aangezien restaurants heel erg afhankelijk zijn van de koeling voor hun werk is het belangrijk dat de koelingen altijd in top kwaliteit zijn. Daarnaast kunt u heel gemakkelijk en veilig betalen op de website. U kunt via alle gebruikelijke methodes betalen en de veiligheid wordt door instanties gegarandeerd. U hoeft u dus geen zorgen te maken over het verliezen van uw geld. Hier komt bij dat er meer dan 250 duizend klanten zijn die u zijn voorgegaan. De methodes zijn dus vaak getest en hierdoor kunnen ze een zeer goede en uitvoerig geteste dienstverlening aanbieden. Als u voor Horecaworld kiest dan kiest u dus voor kwaliteit en service. Ga zelf maar eens naar de website en bekijk met uw eigen ogen hoe de dienstverlening eruit ziet.