Je iPhone beschermen met een iPhone hoesje

Een iPhone is natuurlijk mooi om te hebben. Vooral voor de liefhebber is het een must om altijd de nieuwste iPhone op zak te hebben. iPhones zijn helaas vaak wel aan de prijzige kant. Vooral als je de nieuwste modellen wilt hebben zoals de iPhone 6s plus. Je kunt de kosten drukken door bijvoorbeeld een refurbished iPhone te kopen, maar dan heb je niet een unieke telefoon. Deze telefoons zijn namelijk al eerder gebruikt en bestaan uit nieuwe en oude onderdelen. Dus als je een nieuwe iPhone wil hebben en daar dus ook veel geld aan uitgeeft dan is het belangrijk dat je de telefoon goed beschermt. Dat kan met een iPhone hoesje. Een iPhone hoesje beschermt je iPhone tegen allerlei bedreigingen. Vaak zie je mensen met een iPhone waarvan het glas gebarsten is. Dit gebeurt al als je je iPhone een keer laat vallen. Als de telefoon op het glas land dan kun je er donder op zeggen dat het glas kapot gaat. Als je een iPhone hoesje aan de telefoon bevestigt, dan is je telefoon beschermd tegen dit soort ongemakken. Via b2telecom.be kun je verschillende soorten hoesjes bestellen voor de iPhone. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Boek en flip hoesje
  • Hard case
  • Stand case
  • Silicone hoesje
  • TPU case

Het is maar net wat jij fijn vindt. Een boek en flip hoesje bijvoorbeeld is ideaal om de hele telefoon te beschermen. Dit iPhone hoesje is vaak ook nog te gebruiken om je pinpas en andere passen zoals je rijbewijs in op te bergen. Daarnaast is een iPhone hoesje zoals een boek en flip hoesje ook erg stijlvol. Het ziet er zeer gestroomlijnd uit en dat is natuurlijk een voordeel, want een iPhone mag gezien worden. Dus je wilt je iPhone niet verstoppen onder een dikke beschermlaag. Als je het niet fijn vindt dat je niet direct het scherm kunt bekijken, dan kun ook kiezen voor een hard case iPhone hoesje. Dit iPhone hoesje omhult de gehele telefoon met een harde case, zodat je iPhone goed beschermd is. Je scherm blijft zichtbaar en door de dikke randen van de hard case blijft het toch beschermt. Alleen als je de telefoon laat vallen en de iPhone valt op een dusdanige manier dat het glas geraakt kan worden zal het glas kapot kunnen gaan. Wil je liever niet een harde case rond je telefoon dan kun je ook voor een silicone iPhone hoesje kiezen. Dit is van zacht materiaal en zit om dezelfde manier rond de telefoon als de hard case. Dus ook met dit iPhone hoesje kun je het scherm blijven zien.

Waar kan ik mijn iPhone hoesje bestellen?

IPhone hoesjes kun je op verschillende sites bestellen. Een zeer betrouwbare site voor al je iPhone producten en dus ook voor een iPhone hoesje is de eerder genoemde site b2telecom.be. Deze site beschikt over het zogenaamde ‘becommerce’ kwaliteitslabel. Alleen als aan bepaalde kwaliteitseisen is voldaan krijgt een website dit certificaat. Dus je kunt volledig gerust je bestellingen plaatsen bij deze website. Voor je iPhone hoesje kun je prima op deze website terecht. Ze hebben alle bovengenoemde soorten iPhone hoesjes. Daar komt nog bij dat ze altijd meegaan met de tijd, dus ook voor de nieuwste iPhone kun je een passend iPhone hoesje bestellen. Daarnaast kun je nog vele andere producten bestellen voor verschillende telefoons. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan screenprotectors en tablets. Tevens kun je op deze site je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld een iPhone hoesje ontwerpen met je eigen foto. Tevens kun je een eigen ontwerp maken en deze aan je hoesje toevoegen. Je kunt de hoesjes op de site zelf ontwerpen en vervolgens, als je tevreden bent met het ontwerp, kun je het ontwerp bevestigen en dan wordt het hoesje speciaal voor jou gemaakt. Op deze manier kun je je telefoon beschermen en tegelijkertijd kun je een persoonlijk statement maken met je telefoon.

Wat kan ik verwachten als ik bij b2telecom.be bestel?

Je kunt voornamelijk de beste service en voordelige prijzen verwachten. Zoals gezegd is de site uitermate betrouwbaar. Voor een helder overzicht van wat je te wachten staat als je bij deze website producten besteld is het verstandig om de recensies van klanten te lezen. Als je naar beneden scrolt op de site dan kom je bij de klantenbeoordelingen terecht. Hier kun je op klikken en vervolgens kun je alle recensies lezen. Zoals je kunt zien is de website onderscheiden met de ‘Ekomi’ award en is het gemiddelde recensie cijfer maar liefst een 9.3. Wat betreft de service hoef je niks te kort te komen bij b2telecom. Zo kun je, als je vragen hebt, altijd contact opnemen via telefoonnummer 014423200. De medewerkers van b2telecom zitten voor je klaar om je te helpen. Zo kun je allerlei vragen stellen die te maken hebben met de producten, hoe je moet bestellen, of je artikelen kunt retourneren enzovoorts. De medewerkers van b2telecom.be zitten dagelijks voor je klaar. Betalen kan op verschillende manieren. Het is dus maar net wat je zelf prettig vindt. Zo kun je bijvoorbeeld online betalen via Paypal. Dit is een ideale manier van betalen, want het is snel en eenvoudig. Je moet alleen een PayPal account hebben. Heb je dat niet, dan kun je ook met de creditcard bestellen. Je kunt met de volgende creditcards betalen:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express

Voor de Nederlanders bestaat tevens de optie om te betalen met iDEAL.