Veilig internetten met een VPS

Nu iedereen bijna overal online zijn of haar zaken kan regelen is het belangrijk dat er goed wordt gelet op de online veiligheid. Veel mensen gaan ergens online zonder precies te weten wat de consequenties daarvan zijn. Het kan bijvoorbeeld best gevaarlijk zijn om veel persoonlijke informatie te delen via een netwerk dat niet goed beveiligd is. Dat is heel erg zonde en voor u het weet kan er al iemand aan het zoeken zijn naar uw gegevens. Door een VPS te gebruiken kunt u veel veiliger op het internet al uw zaken regelen. Deze virtuele server zorgt er voor dat u veilig kunt werken en ook veel sneller. Ook wanneer u een veeleisende gebruiker bent, kunt u met een goede VPS alles gemakkelijk uitvoeren zonder dat u veel vertraging van het systeem ondervindt. Ook grote projecten of projecten die lang duren kunnen het beste draaien op een goede VPS. Bij TransIP krijgt u niet alleen een hele goede VPS, ook kunt u rekenen op de beste service. Hierdoor weet u zeker dat u gewoon aan de slag kunt gaan in een veilige en snelle virtuele omgeving. Door de goede bereikbaarheid kunt u altijd de support verwachten die u nodig heeft. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat u ineens niet goed kunt werken of dat u vertraging oploopt bij uw bedrijf omdat de servers niet goed werken. Met een VPS heeft u hier al veel minder last van en door de goede ondersteuning ondervindt u bijna nooit meer problemen. Het is dus ook heel goed mogelijk om buiten werktijden om contact op te nemen. Bij TransIP vindt u:

  • Flexibiliteit
  • Deskundigheid
  • Snelle service

Door het deskundige advies weet u zeker dat u snel weer verder kunt mocht er een keer iets niet helemaal naar uw wensen verlopen. U hoeft slechts contact op te nemen en alles wordt snel voor u geregeld. Ook wanneer u extra wensen heeft kunt u gemakkelijk een passende VPS vinden bij TransIP. Heeft u bijvoorbeeld veel opslagruimte nodig? Dan kunt u ook nog eens kiezen voor een extra 4000.000 GB aan ruimte! Hierdoor kunt u alles zelf helemaal indelen en weet u zeker dat u precies krijgt wat u nodig heeft om goed te kunnen werken. Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact op te nemen. U wordt dan altijd deskundig verder geholpen.

Duidelijk overzicht met uw eigen VPS

Wanneer u werkt met een nieuwe VPS, dan wilt u daar natuurlijk wel kijk op kunnen houden. Door het systeem van tijd tot tijd goed te controleren weet u zeker dat u veilig werkt en dat u alle ruimte heeft die u nodig heeft. Met een goede VPS bent u altijd op de hoogte.  U kunt heel snel zelf bijhouden hoe het systeem draait. Deze systeemstatus is uiteraard heel belangrijk en hierdoor heeft u een goed beeld van de status van de virtuele server die u gebruikt.

Veilig gebruik maken van email

Wanneer u met een bedrijf gebruik maakt van een VPS van TransIP kunt u ook gebruik maken van de aparte mailservice. Hierdoor heeft u al het mailverkeer goed bij elkaar en zijn alle e-mails op een goede manier beveiligd. Heel belangrijk natuurlijk, omdat u niet wilt dat al uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Let er dus altijd op dat u op een veilige manier gebruik maakt van het internet en verschillende netwerken. Met een goede VPS kunt u zorgeloos aan de slag en weet u zeker dat alles op een goede manier werkt.