Posters

Wil je ook posters drukken om reclame te maken? Maak dan gebruik van de complete service van Printdeal.be. Door de stappen te volgen op de website, stel jij zelf de poster samen. Een poster is een andere manier om jouw activiteit onder de aandacht te brengen. Voor ieder type poster is weer het gepaste materiaal en de juiste bewerking beschikbaar, zodat die zo goed mogelijk opvalt. Dankzij de kwaliteit en het meedenken van Printdeal.be, is het voor ieder ontwerp mogelijk deze optimaal af te drukken. Mocht je zelf niet over een ontwerpprogramma beschikken, dan kan je toch zelf ontwerpen met de ontwerptool op Printdeal.be. Als je ontwerp al klaarligt, dan kan je deze ook aanleveren voor het posters drukken. Daarna is het een kwestie van het formaat, het materiaal, het gewicht, de bedrukking en ten slotte de afwerking selecteren, om de gepaste poster samen te stellen. Iedere poster moet op zijn eigen manier opvallen. Kies de manier die het beste past bij jouw ontwerp. Of jouw poster moet opvallen met de juiste kleuren, of het grote formaat, bij Printdeal laat je posters drukken in de beste kwaliteit. Lang hoef je niet te wachten op de opdracht. Binnen een dag kan je jouw posterontwerp met eigen ogen bewonderen.

Posters drukken voor iedere gelegenheid

Kenmerkend voor een poster is het grote formaat. Denk daarbij na als je met je ontwerp bezig bent. Jouw creatie wordt afgebeeld op een van de negen formaten die Printdeal.be beschikbaar stelt voor posters drukken. Het grootste formaat is de Abri-uitvoering. Deze poster is 1185 mm bij 1750 mm. Deze grootte is ideaal als de poster opgehangen wordt in een grote ruimte of in de buitenlucht. De volgende stap is de materiaalkeuze. Voor Abri blijven dan de materialen Blueback, houtvrij mat mc en houtvrij gesatineerd mc met glans. Wil je jouw poster ophangen op plakzuilen of billboards? Dan is de blueback een goede keus voor de posters drukken. De poster wordt dan voorzien van een blauwe achterkant, wat voorkomt dat het papier doorschijnt. Wil je dat jouw poster goed opvalt? Dan is houtvrij gesatineerd mc papier met glans perfect. Jouw poster krijgt een prachtige glans die de aandacht gaat trekken. Gaat jouw poster opgehangen worden op lichtbakken en ramen? Dan heb je een materiaalsoort nodig als het houtvrij mat mc papier, die met tegendruk bewerkt kan worden. Met tegendruk blijven de kleuren een warme tint houden, ook als ze aan de achterkant verlicht worden. Met name voor posters drukken met huidtinten is dit aan te raden. Denk daarbij aan een poster met daarop een portret of een groepsfoto. Om de personen zo goed mogelijk uit te laten komen, adviseert Printdeal.be deze tegendruk techniek.

Het beste eindresultaat

Voor de kleuren bij posters drukken in het Abri formaat van houtvrij mat mc papier krijg je de keus uit drie full color varianten:

  • Enkelzijdig full color
  • Full color / CM tegendruk
  • Full color / CMY tegendruk

De CMY tegendruk variatie wordt gebruikt als er huidtinten afgedrukt worden. Selecteer deze optie als er een portret of meerdere portretten zijn afgebeeld op jouw poster.  Met een glanzende of glossy afwerking, maak je de poster helemaal compleet. Onthoud bij het posters drukken dat jouw boodschap goed over moet komen. Dit geldt voor zowel de tekst als de afbeeldingen op de poster. Welke optie je kiest voor de kleuren is erg afhankelijk van jouw type poster. Zo is een poster met veel tekst meer geschikt voor de CM-kleuren, dan een poster met veel huidtinten. Mocht je advies nodig hebben bij het posters drukken op Printdeal.be, maak dan gebruik van de chat of neem telefonisch contact met ze op.