Muizen bestrijden?

Kosten muizen bestrijden

Wilt u muizen bestrijden in uw woning? Dat moet u bij ons zijn; Beestjes Kwijt. Het is van groot belang dat wanneer u huis door muizen geplaagd wordt, u actie onderneemt. Wacht daar niet te lang mee. Voor uw algemeen welzijn is hygiene van groot belang en muizen zorgen voor slechte en soms zelfs voor schadelijke bacterien in uw woning. Muizen bestrijden kunt u doen door onze hulp in te schakelen. Beestjes Kwijt is de partij die u kunt inschakelen om ongedierte van allerlei soort te lijf te gaan. Wij zijn ons bewust van het feit dat het hebben van muizen in uw woning tot grote ergernis kan leiden. We horen regelmatig verhalen van mensen die muizen in huis hebben. Het is lastig om dit op eigen houtje tegen te gaan, want muizen zijn slimme dieren en weten zich altijd weer in je woning te knagen. Muizen bestrijden doet u niet alleen, maar met de hulp van Beestjes Kwijt.

Muizen bestrijden ter bevordering van hygiene

Muizenspeeksel bevat bepaalde bacterien. Deze kunnen er voor zorgen dat het eten dat u in de kast heeft liggen besmet wordt en op het moment dat u dat eten dan weer eet, dan bestaat de kans dat u ook besmet wordt, met bijvoorbeeld een voedselvergiftiging tot gevolg. Dat is iets wat u te alle tijden moet voorkomen en dat doet u door muizen te bestrijden met onze hulpdiensten. Niet alleen vreten muizen uw voeding aan, ze hebben het vaak ook gemunt op uw bedrading en kastjes. Ze zorgen voor schade aan uw woning en dat kost geld. Muizen bestrijden doet u dus niet alleen ter bevordering van uw algemene hygiene, maar ook ter bevordering van uw veiligheid. Als bedrading is aangevreten, kan er immers kortsluiting ontstaan. Muizen bestrijden is dus iets wat prioriteit moet hebben.

Heeft u muizen

Soms weet u het niet helemaal zeker. Muizen of niet? Ze komen namelijk vaak pas naar buiten op het moment dat u ligt te slapen. Dan begint het ritselen. Misschien weet u niet zeker of u muizen heeft en of u muizen bestrijden moet. Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten op te weten of muizen bestrijden voor u noodzakelijk is met de hulp van Beestjes Kwijt.

  • Let op kastje. Is er aan geknaagd.
  • Let op muizenkeutels
  • Let op bedrading
  • Onaangename geurtjes
  • Nestjes

Er zijn manier waarop u kunt voorkomen dat muizen in uw huis komen. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen en uw wilt liever geen muizen bestrijden dan wel. Om muizen te vermijden kunt u zorgen dat uw voedingsmiddelen altijd goed zijn opgeborgen op een plek waar de muizen niet bij kunnen. Dat kunnen tupperware bakjes zijn. Muizen kruipen voor kleine hoekjes en gaatjes. Zorg dat u deze dichtmaakt. Mocht u muizen hebben, schakel dan onze hulp in om muizen te bestrijden. Dat kunt u doen door even te bellen, maar u kunt op onze website ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het bestrijden van muizen en ongedierte en de kosten die er aan verbonden zijn. U wilt uiteraard een prettig leven leiden zonder geritsel van muizen in de kast. Wij van Beestjes Kwijt staan u graag bij in de bestrijding van ongedierte. Bekijk even onze website om ontdek welk ongedierte wij in uw woning kunnen bestrijden. Wij dragen graag bij aan uw hygiene in huis en gaan voor u aan de slag met onze vakkundige mensen. Iedereen verdient een schone woning waar men zich thuis voelt. Neem vrijblijvend contact op.