Presenteer uw bedrijf

Als ondernemer kent u de waarde van een sterke presentatie van uw bedrijf en van een gezonde actieve acquisitie. Samen vormen zij de sleutel tot het succes van uw onderneming.

Dagelijks zijn talloze inkopers op zoek naar uw producten of diensten of willen informatie over uw bedrijf.

Een marketingbudget is één van de meest besproken budgetten in een onderneming. Waar geeft u uw kostbare geld aan uit en wat kunt u er voor terug verwachten. Kiest u voor internet, voor vakbladen, voor direct mail? Het zal duidelijk zijn: dit zijn lastige afwegingen, afhankelijk van de omvang van uw budget. Een gezonde mix is vaak de beste oplossing.

ABC biedt u zichtbaarheid op internet en niet op plaats nr 142.946 bij een zoekmachine. Op de site van ABC krijgen uw producten en diensten een prominente plaats in de zoekresultaten. Een keuze die u zelf kan beïnvloeden. Wilt u op de eerste plaats komen zodra een zoekterm wordt ingevuld? Dat kan! Of geeft u de voorkeur aan zichtbaarheid in de resultaatlijst. Binnen onze 10.000 rubrieken zijn er schitterende mogelijkheden om uw producten/diensten onder de aandacht van uw potentiële klanten te brengen:

Als ABC Business Partner wordt u met logo vermeld als potentieel leverancier onder één of meerdere rubrieken en wordt uw firmaprofiel voor alle bezoekers vrijgeschakeld. Onder uw firmanaam is ruimte voor uw bedrijfsslogan. Als ABC Premium Business Partner heeft u de garantie in de rubrieken steeds bij de top drie leveranciers vermeld te worden.

Naast exclusieve homepagebuttons bieden trefwoordbanners en -buttons sterke zichtbaarheid.

Hyperlinks naar uw homepage of rechtstreeks naar bepaalde pagina’s van uw website vervolledigen de informatie over uw producten of diensten en rentabiliseren uw investering in een website.

Met electronische brochures, catalogi en productinformatiebuttons kunnen bezoekers snel en efficënt specifieke informatie vinden over uw bedrijf en haar producten/diensten.

Neem contact met ons op, en laat u door onze specialisten over de mogelijkheden informeren. Wij komen graag en vrijblijvend bij u langs.