5 voordelen van een sleutelkluis

Iedereen heeft wel eens gehoord van een kluis, maar ben je ook bekend met een sleutelkluis? Dit is een speciaal opbergkastje, gemaakt van hoogwaardig metaal, om je sleutels in te bewaren. Steeds meer mensen beginnen de meerwaarde van een sleutelkluis in te zien. Wat zijn de voordelen?

  • Altijd sleutels bij de hand
  • Delen van de huissleutels
  • Eenvoudig te monteren
  • Schade- en weersbestendig
  • Afsluiten van ruimtes

Om te beginnen raak je nooit meer je sleutels kwijt. Ben je op zoek naar de huissleutel? Dan weet je zeker dat deze veilig is opgeborgen. Bovendien wordt het opbergen van sleutels een bewuste handeling, waardoor je dit nooit meer vergeet. Kom je het huis binnen, dan loop je naar de kluis, vult de code in en bergt je sleutels op. Nooit meer zoeken dus! Verder is een sleutelkluis ideaal voor het delen van huissleutels. Met name voor gezinnen is dit heel aantrekkelijk. Wanneer de ouders aan het werk zijn en de kinderen van school komen, kunnen deze gewoon naar binnen met de sleutel. Zo is het altijd mogelijk om binnen te komen, ook wanneer de eigen sleutel per ongeluk wordt vergeten. Het delen van de sleutel is niet alleen handig voor gezinsleden, maar heeft ook andere toepassingen. Zo kun je een sleutel achterlaten voor de buurman die de planten water moet geven, of voor huurders, mocht je besluiten je woning tijdelijk te verhuren. Zoals je ziet heeft een sleutelkluis tal van leuke toepassingen. Ben je benieuwd naar de beschikbare modellen? Surf dan naar https://www.kluis.be/masterlock-sleutelkluis en bekijk het volledige aanbod. De kluizen zijn voorzien van een 4-cijferige code, die je telkens opnieuw kunt instellen. Zo weet je zeker dat niemand de kluis kan openen als jij dat niet wilt!

Sleutelkluis monteren

Het monteren van een sleutelkluis is erg eenvoudig. Het wandmodel is voorzien van bevestigingsmateriaal, zodat je gelijk aan de slag kunt. Dankzij de zorgvuldige instructies hangt de kluis binnen mum van tijd aan de muur. Je kunt de sleutelkluis zowel binnen als buiten ophangen; het materiaal is weersbestendig. Je kunt het kastje daarom het hele jaar door laten hangen, ook tijdens de herfst en de winter. De modellen van bovenstaande site zijn bovendien bestand tegen milde vormen van geweld. Dat wil zeggen: de kluis kan niet worden opengeslagen, of open worden gezaagd. Uiteraard is geen enkele kluis onverwoestbaar, maar jouw sleutels zijn dus veilig. Tot slot: er zijn situaties waarbij je een bepaalde sleutel liever verborgen wilt houden. Je kunt daarbij denken aan de sleutel van de medicijnkast, of die van het kastje schoonmaakmiddelen. Door de sleutels veilig achter slot en grendel te stoppen, weet je zeker dat niemand daarbij kan. Zo voorkom je ongelukken! Al deze voordelen maken de sleutelkluis tot een gewilde toevoeging aan iedere inrichting. Klik snel op bovenstaande link en bekijk het volledige aanbod. Voor meer informatie over een specifiek model klik je verder via de afbeeldingen. De kluizen zijn met één druk op de knop te bestellen, dus waar wacht je nog op?

Advies over een goede kluis

Elk gezin heeft behoefte aan een andere kluis. Wil je meer informatie over een specifiek exemplaar, of wil je erachter komen welke sleutelkluis het best bij jou past? Surf naar kluis.be en neem contact op met de klantenservice van Fortimax Beheer. Zij staan iedere werkdag voor je klaar en helpen je bij het uitzoeken van het meest geschikte model. Ook kunnen zij advies geven in het gebruik van de kluis. Op bovenstaande site kun je overigens niet alleen terecht voor sleutelkluizen, maar ook voor brandwerende kluizen, of laptopkluizen. Het assortiment is zeer uitgebreid; voor ieder wat wils!